• GENIET VAN EEN
  EUFORISCHE
  VERLIEFDHEID

  Een verhoogd libido
  voor man en vrouw

 • AANGENAME TINTELINGEN
  OVER JE HELE LICHAAM

  Effect binnen 45 minuten

 • HARDERE ERECTIE / GEVOELIGERE CLITORIS

  Beleef een intenser orgasme

 • MEER UITHOUDINGS-
  VERMOGEN TIJDENS DE SEKS

  Stel het orgasme uit
  en geniet langer van seks

Hoe werkt een orgasme?

Als je opgewonden wordt voel je kriebels in je lichaam en een aangename spanning in je geslachtsdelen. Je krijgt zin om de ander te zoenen en jezelf of iemand anders aan te raken. Bij mannen wordt de penis hard, vrouwen krijgen een vochtige vagina waardoor de penis makkelijk naar binnen kan. Dit regelt je lichaam allemaal vanzelf. In dit artikel leggen we je uit hoe dit in je lichaam werkt en wat het verschil is bij mannen en vrouwen.

Erogene zones
Je lichaam heeft een aantal belangrijke erogene zones die er voor zorgen dat je opgewonden wordt en uiteindelijk een orgasme kunt krijgen. Dit zijn de tepels, geslachtsdelen, binnenkant van het bovenbeen en andere gevoelige plekken. Bij aanraking van deze plekjes komt het hormoon oxytocine vrij in de hersenen. Dit hormoon zorgt er voor dat je je meer verbonden voelt na de vrijpartij. Naast de tepels, penis en testikels bij mannen en bij vrouwen de tepels, vagina en clitoris, valt ook de anus onder de geslachtsdelen. Deze trekt ritmisch samen tijdens een orgasme.

Het centrale zenuwstelsel
De ruggengraat en de hersenen vormen samen het centrale zenuwstelsel. Ze regelen de seksuele ervaring door de juiste lekkere gevoelens en reflexen van de geslachtsdelen te regelen. De bloedtoevoer naar de vagina en penis worden verbeterd, de penis wordt hard en gaat omhoog staan, de vagina wordt dikker en vochtig en er wordt geregeld dat je tussendoor niet kunt plassen. Bij vrouwen heeft het centrale zenuwstelsel meer invloed dan bij mannen. Vrouwen hebben een soort stopknop die er voor kan zorgen dat ze niet klaarkomen.

De cortex
Het deel van de hersenen wat regelt dat je zin krijgt, genot voel en klaarkomt heet de cortex. De activiteit van de cortex moet wat geminderd worden om klaar te komen. Een onderdeel van de cortex is de temporaalkwab. Deze bevindt zich aan beide kanten van je hersenen ter hoogte van je oren. Als de temporaalkwab actief wordt kan deze de communicatie tussen de geslachtsdelen en het gevoel verstoren. Bij vrouwen komt daar bij dat de prefrontale cortex (het deel waar planning en rede zit), toestemming moet geven om seks te willen hebben. Als de prefrontale cortex actief blijft komt er geen orgasme. Libido Liquid kan je in dit geval helpen remmingen los te laten.

Het decentraal zenuwstelsel
De zenuwen van het decentraal zenuwstelsel lopen via de ruggengraat door het hele lichaam. Ze geven seksuele gevoelens door aan ieder deel van je lichaam. Zo kun je merken dat bepaalde delen van je lichaam, zoals je buik en de binnenkant van je bovenbeen, gevoeliger wordt tijdens het voorspel. Ook kun je hierdoor het orgasme door je hele lichaam voelen.
Bij mannen spelen de zenuwen van het decentraal zenuwstelsel een grote rol. Zonder dat ze in verbinding staan met de hersenen kunnen ze toch voor de juiste seksuele reacties zorgen. Wanneer de penis maar lang genoeg gestimuleerd wordt zal er vrijwel altijd een zaadlozing komen, ook al wil hij dit niet.
Bij mensen met een dwarslaesie is de verbinding tussen de geslachtsdelen en de hersenen verbroken. Doordat de zenuwen van het decentrale zenuwstelsel geen gebruik maken van een verbinding met de hersenen kunnen deze mensen evengoed klaarkomen.

Wat kan Libido Liquid hierbij betekenen?
Libido Liquid zorgt er voor dat seksuele gevoelens nog beter worden doorgegeven via de zenuwen. Je zult opwinding en aangename tintelingen nog sterker voelen. Ook wordt de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen gestimuleerd. De penis zal hierdoor harder worden, de clitoris wordt gevoeliger en het orgasme kan nog intenser beleefd worden.

Lees meer:
Passie in je relatie
Verliefdheid, hoe werkt dat?
Alles over een laag libido

product

Voordelen van Libido Liquid

 • Een euforische verliefd gevoel
 • Aangename tintelingen
 • Hardere erectie
 • Gevoeligere clitoris
 • Intenser orgasme
 • Verhoogt het libido
 • Meer uithoudingsvermogen