• GENIET VAN EEN
  EUFORISCHE
  VERLIEFDHEID

  Een verhoogd libido
  voor man en vrouw

 • AANGENAME TINTELINGEN
  OVER JE HELE LICHAAM

  Effect binnen 45 minuten

 • HARDERE ERECTIE / GEVOELIGERE CLITORIS

  Beleef een intenser orgasme

 • MEER UITHOUDINGS-
  VERMOGEN TIJDENS DE SEKS

  Stel het orgasme uit
  en geniet langer van seks

Verliefdheid, hoe werkt dat?

De meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt. Je hebt kriebels in je buik en je denkt de hele dag aan iemand, je bent verliefd. Als je verliefd bent komen er allerlei stoffen in je lichaam en hersenen vrij. In het begin van je relatie is het gevoel van verliefdheid zeer sterk voelbaar. Dit wordt veroorzaakt door een aantal stoffen.

Dopamine
Dopamine is een neurotransmitter, een hormoon dat zorgt voor signaaloverdracht tussen zenuwcellen in het zenuwstelsel. Dit hormoon speelt een grote rol bij het ervaren van genot en blijdschap. In de hersenen zijn zenuwbanen aanwezig die hier gevoelig voor zijn, zoals de voorhoofdskwab en de basale ganglia. Elke keer als je je geliefde ziet krijg je een shot dopamine, dit kan een verslavend gevoel geven waardoor je hem of haar steeds vaker wilt zien.
Wanneer je iets leuks meemaakt of seks hebt wordt er extra dopamine aangemaakt in je lichaam. Na anderhalf tot drie jaar maakt je lichaam echter niet meer voldoende dopamine aan. De verliefdheid zal afnemen en het is dan ook belangrijk om de relatie over te laten gaan in houden van. Lees hier hoe je passie in je relatie kunt houden.

Adrenaline
Adrenaline is net als dopamine een neurotransmitter. Dit hormoon wordt aangemaakt in de bijnier en zorgt voor het bekende ‘vlinders in je buik’ gevoel. Wanneer je verliefd bent maakt adrenaline dat je pupillen groter worden, je hart sneller gaat kloppen en je ademhaling versnelt. Je spijsvertering zal minder goed werken waardoor je eetlust verdwijnt. Gelukkig zijn dit allemaal tijdelijke verschijnselen.

Fenylethylamine
Fenylethylamine, ook wel liefdespeptide genoemd, wordt aangemaakt in de hersenen. Het hormoon geeft je een blij gevoel en zorgt voor extra bloedtoevoer naar je wangen en geslachtsdelen. Ook krijg je zweethanden en een verhoogde ademhaling en hartslag.

Endorfine
Dit lichaamseigen morfine werkt als neurotransmitter. Het zorgt voor een extra verbinding tussen de synapsen in de hersenen. Hierdoor ontstaat een blij en gelukkig gevoel. Endorfine werkt prestatie verhogend en versterkt je gevoel.
Je lichaam maakt endorfine aan door het eten van vetten, chocolade en suikers. Ook geeft hardlopen en het hebben van een orgasme een verhoogde dosis endorfine. Wanneer je pijn hebt heeft de extra aanmaak van endorfine een verdovende werking.

Oxytocine
Dit ‘knuffelhormoon’ heeft een positief effect op het humeur en helpt tegen stress. Oxytocine zorgt er voor dat twee geliefden zich met elkaar verbonden voelen. Dit hormoon wordt tijdens het voorspel aangemaakt. Het haalt angsten weg en versterkt de vertrouwensband.

Vasopressine
Vasopressine wordt ook wel antidiuretisch hormoon (ADH) genoemd. Bij mannen werkt deze neurotransmitter zoals oxytocine voor vrouwen werkt. Het hormoon wordt geproduceerd door de hypothalamus en in de achterkwab van de hypofyse afgegeven aan de bloedbaan. Het zorgt voor minder water in de urine en houdt de bloeddruk op peil. In de hersenen zorgt vasopressine voor seksueel genot en een orgasme. Tijdens de ejaculatie komt er een grote dosis vasopressine vrij. Maar pas op met alcohol, hierdoor wordt de aanmaak van vasopressine geremd.

Serotonine
Deze neurotransmitter heeft invloed op emotie, zelfvertrouwen, stemmingen en de seksuele activiteit. Wanneer je verliefd bent gaat je serotoninespiegel omlaag. Bij een laag serotonine niveau kun je obsessieve gedachten en gedag krijgen.

Lees meer:
Passie in je relatie
Hoe werkt een orgasme?
Alles over een laag libido

product

Voordelen van Libido Liquid

 • Een euforische verliefd gevoel
 • Aangename tintelingen
 • Hardere erectie
 • Gevoeligere clitoris
 • Intenser orgasme
 • Verhoogt het libido
 • Meer uithoudingsvermogen