• GENIET VAN EEN
  EUFORISCHE
  VERLIEFDHEID

  Een verhoogd libido
  voor man en vrouw

 • AANGENAME TINTELINGEN
  OVER JE HELE LICHAAM

  Effect binnen 45 minuten

 • HARDERE ERECTIE / GEVOELIGERE CLITORIS

  Beleef een intenser orgasme

 • MEER UITHOUDINGS-
  VERMOGEN TIJDENS DE SEKS

  Stel het orgasme uit
  en geniet langer van seks

Alles over een laag Libido

In iedere relatie komt het wel eens voor dat één van beide geen zin in seks heeft. Dit is heel normaal. Pas als het regelmatig voor komt kan het problemen geven. Maar wanneer spreek je van een laag libido en wat kun je er aan doen?

Wat is een laag libido?'
Gemiddeld hebben personen met een relatie twee keer per week seks. Bij jonge stellen die nog niet zo lang samen zijn is dit ongeveer drie keer per week. Oudere stellen hebben iets minder vaak seks, ongeveer één tot twee keer per week. Het aantal keren dat je seks hebt maakt niet veel uit als jullie er beide tevreden over zijn. Het kan zijn dat één van de partners vaker zin in seks heeft dan de ander. Wanneer dit vaak voor komt kan het een probleem worden. Belangrijk is om hier over te praten en samen een oplossing te vinden. Anders loop je het risico dat het tussen jullie in gaat staan en het libido nog lager wordt.

Oorzaken van een laag libido
Een laag libido kan allerlei oorzaken hebben. Een tekort aan slaap, stress op het werk, zor-gen om geld of andere zaken kunnen er voor zorgen dat je minder zin in seks hebt. Ook is seksueel verlangen en zelfvertrouwen heel belangrijk. Zo kan het verlies van een baan, ontevredenheid over het eigen lichaam en afwijzing of kritiek van de partner een negatieve invloed hebben op het libido.

Hoe kun je je libido verhogen?
Om je libido te verhogen is het belangrijk te weten waar het ‘probleem’ vandaan komt. Pro-beer er met je partner over te praten en zoek samen naar een oplossing. Er zijn een aantal dingen die je kunnen helpen je libido te verhogen.
Libido verhogend voedsel zoals cayennepeper, sjalotjes, pure cacao en watermeloen ont-spannen de bloedvaten waardoor de bloedtoevoer naar de penis optimaal is. Hierdoor krijg je gemakkelijker een erectie die langer aanhoudt. Ook zal de ejaculatie en het orgasme veel heviger zijn. Bij vrouwen werkt dit voedsel ook libido verhogend. Doordat de bloedvaten verwijden en de bloedtoevoer door het hele lichaam verbeterd wordt zul je meer zuurstof in je lichaam hebben. Je hebt meer energie en voelt je je prettiger.
Voldoende beweging zorgt voor een goede bloeddoorstroming en meer zuurstof in het bloed. Ook maakt sporten je hoofd leeg, je ontspant en voelt je veel energieker en positiever.
Ontspannen is belangrijk om in de stemming te komen. Neem daarom ruim de tijd voor het voorspel. Knuffelen, kussen en strelen maakt je meer opgewonden.
Libido verhogende middelen kunnen een oplossing zijn. Let er wel op dat je voor een natuurlijk middel kiest zoals Libido Liquid. Dit is niet schadelijk voor je lichaam en kun je ook innemen in combinatie met medicijnen.

Lees meer:
Passie in je relatie
Verliefdheid, hoe werkt dat?
Hoe werkt een orgasme?

product

Voordelen van Libido Liquid

 • Een euforische verliefd gevoel
 • Aangename tintelingen
 • Hardere erectie
 • Gevoeligere clitoris
 • Intenser orgasme
 • Verhoogt het libido
 • Meer uithoudingsvermogen