• GENIET VAN EEN
  EUFORISCHE
  VERLIEFDHEID

  Een verhoogd libido
  voor man en vrouw

 • AANGENAME TINTELINGEN
  OVER JE HELE LICHAAM

  Effect binnen 45 minuten

 • HARDERE ERECTIE / GEVOELIGERE CLITORIS

  Beleef een intenser orgasme

 • MEER UITHOUDINGS-
  VERMOGEN TIJDENS DE SEKS

  Stel het orgasme uit
  en geniet langer van seks

Passie in je relatie

In het begin van je relatie kun je niet van elkaar afblijven. Meerdere keren per week/dag bespringen jullie elkaar. Naar mate je langer bij elkaar bent wordt dit minder. Daarom is het belangrijk de spanning en passie er in te houden.

Praten
Ook voor je seksleven is praten belangrijk. Je krijgt meer verbintenis met elkaar en zult zien dat je sneller zin hebt om dicht bij elkaar te zijn en seks te hebben. Ook is praten over seks belangrijk zodat jullie kunnen inspelen op elkaars wensen en verlangens. Vertel elkaar wat je lekker vindt en wat je altijd al eens hebt willen doen. Sta open voor elkaars fantasieën.

Tijd voor elkaar
Zorg dat je regelmatig tijd voor elkaar maakt. Vooral in een gezin met kinderen draait het vaak om de kinderen en blijft er weinig tijd voor elkaar over. Regel eens een oppas en ga samen een avondje of weekendje weg. Ook als de kinderen slapen kun je ‘s avonds tijd voor elkaar maken. Trek iets leuks aan en maak er een romantisch avondjes van met kaarsjes, een muziekje en een goed glas wijn.

Laat zien dat je partner speciaal is
Laat je partner weten dat je om hem of haar geeft of niet kunt wachten vanavond weer samen te zijn. Je kunt je boodschap achterlaten op de spiegel van de badkamer, op de koelkast of stuur een sms’je. Deze onverwachte boodschap kan een kleurrijke wending geven aan je partners dag. Het herinnert hem of haar dat je om je partner geeft.

Wijk af van de routine
Afwijken van standaard rituelen is erg belangrijk om de spanning in je seksleven en je relatie te houden. Doe eens iets spontaans. Heb bijvoorbeeld een keer op een ander tijdstip en een andere plek spontaan seks. Geef eens een striptease of trek een spannend lingeriesetje aan. Wissel ook af met verschillende standjes en probeer eens iets nieuws uit.

Voorspel
Neem de tijd voor een uitgebreid voorspel. Dit bouwt het verlangen naar elkaar op. Zoen met je ogen open, en deel je diepste verlangens met elkaar. Voor een extra pittig voorspel is experimenteren met eten enorm opwindend. Zo kun je ijsklontjes, slagroom en chocoladesaus gebruiken, en dit van je partners lichaam af eten waarna je het lichaamsdeel kust, zoent en streelt. Het is daarbij enorm opwindend om elkaar stukjes fruit te voeren.

Erotische massage
Erg belangrijk bij het geven van een erotische massage is om er de tijd voor te nemen en je partner echt te laten genieten. Ook voor de gever is masseren een sensationele bezigheid. Je verkent het lichaam van je partner, en raakt je partner op plekken aan waar je erg naar verlangt. Je kunt het geven en ontvangen van massages eventueel af wisselen. Wees attent op aanwijzingen van genot (zacht kreunen, ontspannende spieren) of pijn.
Een erotische massage is erg goed als voorspel. Door een diepgaande sensuele spanning op te wekken geeft het een effect van een “lichte plagerij” en het uitstellen van de hoogste opwinding. De lichte plagerij heeft als gevolg dat de seksuele opwinding nog meer toeneemt.

Extra intens gevoel
Libido Liquid kan een romantische avond of vrijpartij nog intenser maken. Door het gebruik van Libido Liquid krijg je nog meer zin in seks. Over je hele lichaam voel je aangename tintelingen en je zult hevige verliefde gevoelens ervaren. Libido Liquid zorgt er voor dat de man een hardere erectie krijgt die langer aanhoudt, terwijl de clitoris van de vrouw erg gevoelig wordt. Je beleeft een nog intenser orgasme. Libido Liquid bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en je kunt het innemen door het met ieder gewenst drankje te mengen.

Lees meer:
Verliefdheid, hoe werkt dat?
Hoe werkt een orgasme?
Alles over een laag libido

product

Voordelen van Libido Liquid

 • Een euforische verliefd gevoel
 • Aangename tintelingen
 • Hardere erectie
 • Gevoeligere clitoris
 • Intenser orgasme
 • Verhoogt het libido
 • Meer uithoudingsvermogen