• GENIET VAN EEN
  EUFORISCHE
  VERLIEFDHEID

  Een verhoogd libido
  voor man en vrouw

 • AANGENAME TINTELINGEN
  OVER JE HELE LICHAAM

  Effect binnen 45 minuten

 • HARDERE ERECTIE / GEVOELIGERE CLITORIS

  Beleef een intenser orgasme

 • MEER UITHOUDINGS-
  VERMOGEN TIJDENS DE SEKS

  Stel het orgasme uit
  en geniet langer van seks

FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over Libido Liquid. Kijk eerst of uw vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat u contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Libido Liquid, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Libido Liquid

Kan ik Libido Liquid gebruiken in combinatie met medicijnen?
De ingrediënten van Libido Liquid zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Libido Liquid een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Libido Liquid? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie is Libido Liquid geschikt?
Libido Liquid is geschikt voor volwassenen met een leeftijd boven de 18 jaar. Libido Liquid is bedoeld voor mannen en vrouwen die hun seksleven een boost willen geven door hun libido te verhogen.

Voor wie is Libido Liquid niet geschikt?
Niet gebruiken bij: hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaat problemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Geen machine bedienen en niet deelnemen aan het verkeer. Niet langer dan 3 dagen aaneengesloten gebruiken. Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C. Gebruik boven de 18 jaar. Houd dit product buiten het bereik van kinderen.

Is Libido Liquid wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Libido Liquid
Libido Liquid is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Libido Liquid is volledig veilig en verantwoord. Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Waar wordt Libido Liquid gemaakt?
De ingrediënten van Libido Liquid komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Libido Liquid?
De ingrediënten in Libido Liquid zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel. Ingrediënten: Cafeïne 80 mg, CR(III)C13-0.6 mg (2400 % ADH)Geranamine 200:1-60 mg Vit B12-1 mg (358% ADH), Filtered water, Sodium Benzoate & Potassium sorbate (As Preservative), Aspartame, Acesulfame Potassium.

Hoe lang kan ik Libido Liquid bewaren na het openen?
Op de verpakking van Libido Liquid is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Libido Liquid vergoed door mijn verzekering?
Libido Liquid is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van Libido Liquid

Hoe moet ik Libido Liquid innemen?
Gebruik een half flesje ongeveer 45 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit op een niet al te volle maag. Schud het flesje goed en voeg de vloeistof toe aan een drankje of water.

Hoelang moet ik Libido Liquid gebruiken voordat het effect heeft?
U neemt Libido Liquid 45 minuten voor het gewenste effect in.

Hoeveel mag ik maximaal van Libido Liquid innemen?
Wij adviseren maximaal een half flesje per keer in te nemen en niet meer dan 3 dagen achter elkaar gebruiken.

Hoelang mag ik Libido Liquid maximaal gebruiken?
Niet langer dan 3 dagen aaneengesloten gebruiken. Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C.

Werkt Libido Liquid verslavend?
Libido Liquid is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Libido Liquid toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Libido Liquid gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Libido Liquid geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Libido Liquid? Raadpleeg dan uw arts.

Vragen over het bestellen en kopen van Libido Liquid

Waar kan ik Libido Liquid kopen?
U kunt Libido Liquid gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Libido Liquid ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met PayPal, iDeal of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: €3,50, voor België zijn deze €4,50.

Kan Libido Liquid discreet verzonden worden?
Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?
Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van het flesje niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om voedingssupplementen gaat kunnen wij een aangebroken flesje niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u het juiste adres in. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?
Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruizen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen
In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.

product

Voordelen van Libido Liquid

 • Een euforische verliefd gevoel
 • Aangename tintelingen
 • Hardere erectie
 • Gevoeligere clitoris
 • Intenser orgasme
 • Verhoogt het libido
 • Meer uithoudingsvermogen