• GENIET VAN EEN
  EUFORISCHE
  VERLIEFDHEID

  Een verhoogd libido
  voor man en vrouw

 • AANGENAME TINTELINGEN
  OVER JE HELE LICHAAM

  Effect binnen 45 minuten

 • HARDERE ERECTIE / GEVOELIGERE CLITORIS

  Beleef een intenser orgasme

 • MEER UITHOUDINGS-
  VERMOGEN TIJDENS DE SEKS

  Stel het orgasme uit
  en geniet langer van seks

Ingrediënten

Libido Liquid bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Deze zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel. De belangrijkste ingrediënten worden hieronder besproken.

Ingrediënten: Cafeïne 80 mg, CR(III)C13-0.6 mg (2400 % ADH)Geranamine 200:1-60 mg Vit B12-1 mg (358% ADH), Filtered water, Sodium Benzoate & Potassium sorbate (As Preservative), Aspartame, Acesulfame Potassium.

Cafeïne

Cafeïne stimuleert de afgifte van dopamine in je lichaam. Hierdoor worden je hersenen gestimuleerd, je voelt je gelukkiger. Ook heb je een hogere concentratie, wat zorgt voor betere prestaties van je lichaam en minder snelle vermoeidheidsverschijnselen. Met name bij vrouwen werkt cafeïne lust verhogend.

Vitamine B3

Vitamine B3 is een in wateroplosbare vitamine die ook wel niacine (nicotinezuur) wordt genoemd. Van nature komt vitamine B3 komt voor in voeding zoals bakkersgist, vlees, vis, peulvruchten, noten, zaden, melk en groene groenten. Daarnaast kan je lichaam vitamine B3 voor een deel zelf maken uit tryptofaan, bouwstenen voor eiwit. Het zorgt voor meer energie in het lichaam. De extra aanvulling vitamine B3 in Libido Liquid zorgt er voor dat je langer van de seks kunt genieten.

L-Arginine

L-Arginine is een aminozuur dat een positief effectief heeft op het libido en de lust en opwinding tijdens de seks stimuleert. Aminozuren zijn bouwstoffen voor je lichaam. Sommige aminozuren worden door het lichaam zelf aangemaakt. Andere worden uit voeding gehaald, deze noemen we essentiële aminozuren. L-Arginine is een semi-essentieel aminozuur. Wanneer je jong bent wordt het door je lichaam onder andere aangemaakt om te groeien. Er wordt echter onvoldoende van aangemaakt waardoor we het als volwassene uit onze voeding moeten halen.

L-Arginine zorgt voor een hoger gehalte stikstofmonoxide (NO) in het lichaam. Hierdoor verbetert de doorbloeding en de zuurstof toevoer in de bloedvaten. Stikstofoxiden ontspannen de wanden van de bloedvaten in het gehele lichaam, ook die van de geslachtsdelen. Er ontstaat meer gevoel in de penis en clitoris waardoor het orgasme nog intenser zal zijn.

De nitriet-oxide-spiegel in je lichaam wordt ook verhoogt door L-Arginine. Slagaders worden hierdoor elastischer waardoor de bloedruk verlaagt dit resulteert in een krachtige erectie die langer aanhoudt.

Voedingsstoffen en zuurstof worden sneller via het bloed in de organen opgenomen, dit heeft een positieve invloed op de potentie, uithoudingsvermogen en seksuele prestatie.

Vitamine B12

Vitamine B12 (cobalamine) stimuleert het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedcellen. Hierdoor heb je meer energie en uithoudingsvermogen. Van nature komt vitamine B12 voor in vlees, vis, melkproducten en eieren.

product

Voordelen van Libido Liquid

 • Een euforische verliefd gevoel
 • Aangename tintelingen
 • Hardere erectie
 • Gevoeligere clitoris
 • Intenser orgasme
 • Verhoogt het libido
 • Meer uithoudingsvermogen